Ett sökande i Himalaya efter upplysning

 Living with the Himalayan masters av Swami RamaI boken Living with the Himalayan masters av Swami Rama får vi följa med på hans spännande resa i Himalaya där han söker efter sanning och upplysning. Det blir en utmanande inre och yttre resa där mästare och helgon visar honom den rätta vägen, som inte alltid är enkel att följa.

Boken är full av inspirerande berättelser och lektioner med Swami Ramas möte med olika mästare, vilket i boken innebär: män som vet hur man blir framgångsrik och lycklig i vardagen samtidigt som man upplever de ”innersta sanningarna i livet”.

Vem är Swami Rama?
Han levde 1925-1996 och ansågs under den senare delen av livet, vara en mästare i yoga, vedanta och tantra. Han startade upp många verksamheter: Himalayan Institute Hospital Trust och Swami Rama University i Dehradun, India, Sadhana Mandir Ashram i Rishikesh, Indien, och flera oberoende center för att sprida yogans vetenskap och filosofi.

Personliga åsikter om boken: Jag hittade boken i en liten affär i Rishikesh som även kallas för yogans huvudstad i Indien och sträckläste den. Tycker absolut att alla som är intresserade av hur det är att leva och studera med mästare och visa män ska läsa den.

Finns på Adlibris för 124 kr och på Bokus för 129 kr.

Previous articleYogaGlo vill patentera sitt sätt att filma online yogaklasser
Next articleNyfiken på att resa till Rishikesh – yogans huvudstad?