Nyheter

En yogaklass med Tiffany Cruikshank som bygger styrka

Tiffany CruikshankIdag har jag yogat med Tiffany Cruikshank hemma i vardagsrummet, en timmes styrkeklass. Pua vad tufft det var. Tror vi gjorde cirka 50 chaturangas, nåja nästan i alla fall. Jag tycker att yogalassen är ett bra pass för dig som suttit still större delen av veckan (som jag), eller kanske inte rört på dig så mycket som du velat och behöver få igång flödet i kroppen. Eller helt enkelt för dig som bara vill bygga upp din styrka. Vinyasaklassen håller ett ganska högt tempo, med både handstående, pincha och hjulet,  samt avslutas med Gomukhasana och Happy babypose.

Klassen finns på yogaglo.com

 

Kommentarer inaktiverade för En yogaklass med Tiffany Cruikshank som bygger styrka

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.