Många människor vill inte se eller veta hur djuren hamnar på vår tallrik. Kanske intalar vi oss att de har det ganska bra och anser det som självklart att de inte lider under den lilla stunden som de lever här på jorden, ibland oss. Filmen Earthlings har gjort för att öka medvetenheten om hur djuren behandlas runt om i världen och visar hur verkligheten ser ut.

I filmen earthlings visas den sanna sidan, dock vet jag inte exakt hur det fungerar här i Sverige, men det räcker att se filmen för att bli påverkad. Filmen har gjorts för att öka medvetenheten om hur djuren behandlas runt om i världen! Rekommenderar den varmt, även om jag själv ibland fick hålla för mina ögon för att det var så hemskt.

Grisarna får det bättre i Sverige
I skrivande stund läser jag också att just nu håller en ny certifiering på att införas för landets grisgårdar. Slakterierna kommer att ställa större krav och de kommer inte bara att ta emot djur för slakt från gårdar som inte anslutit sig till systemet. Det låter ju positivt i alla fall! Go Sweden.

Du kan kolla in hela filmen gratis på nätet här.

Föregående artikelMeditation – en av yogans bortglömda grundstenar
Nästa artikelSamtal mellan människor

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.