En av mina största förebilder: Veronica Krestow

0
5

Jag tror inte att det är bra att vilja vara någon annan. Inte heller att hissa upp människor till skyarna och se dem som supermänniskor, bättre än oss andra. Det finns en illusion av att det finns de som ”har allt” och att om vi bara var som dem skulle vi vara lyckliga, men den illusionen stämmer inte.

Däremot finns det personer där ute i världen som kan inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv. De finns överallt, kanske är det någon i din familj som ger kloka ord, eller busschaffören som drar ett skämt på morgonen och får alla att le.

Jag tänkte dela med mig av de personer som inspirerar mig. Som finns där när jag behöver en knuff i rätt riktning, modet att ta ett stort beslut eller till att hitta glädjen det innebär att vara människa.

Först ut är Veronica Krestow. En amerikansk Youtube-kändis.

veronica krestow

Veronica är kvinnan som lämnat ett (pengamässigt) rikt liv som affärskvinna och flytt ut i naturen för att börja sin spirituella resa.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vip43CZ0BTs

Hon har hundratals videos uppladdade på youtube, alla med olika underbara, kärleksfulla och medvetna budskap. Perfekt att bläddra mellan dem om man söker efter guidning i ett specifikt ämne.

T.ex. om det finns något man kämpar med, låt säga en specifik människa;
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IlF1rgpDkJQ

eller behöver råd i hur man följer sitt hjärta;
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hp2ZjmjWbN0

Jag har även köpt, och dragit stor nytta av hennes ”True Peace Audio Collection”,
7 stycken guidade morgonmeditationer för att uppnå en balans, trygghet och stabilitet i sig själv.

”Veronica guides you through this Simple 7-Day Meditation Series, ensuring you gracefully start your mornings, attuning to your Authentic Self, claiming True Peace no matter where you are or who you are with!”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R4_G3fWIysE&feature=player_detailpage#t=117s

Hoppas att ni finner lika stor användning av hennes videos som jag gjort!

Med massa kärlek! /J