Vi söker dig som renat kroppen

Foto:©iStockphoto.com/Aleksandar Nakic
Jag vet inte riktigt hur många olika reningstekniker som jag testat. Alltifrån att bara äta ris till att dricka saltvatten tills det som kommer ut ser ut som vatten och nu senast 7.5 dagars fasta med två colemas varje dag.

En sak tror jag stenhårt på och det är att vi regelbundet behöver rena kroppen från alla slaggprodukter och gifter, allting som vi stoppar in i den och sättet på hur vi lever gör att kroppen behöver lite hjälp på traven ibland.
Min mamma brukar alltid säga att kroppen tar hand om det själv, men det känns inte riktigt sant för mig. Nu senast gjorde jag för andra gången en 7.5 dagars fasta där man bara dricker vätska och gör två tarmsköljningar per dag, vilket innebär att man kör in ca 16 – 18 liter vatten blandat med annat in i rumpan och upp. Detta tillsammans med att man äter en massa örter och annat som man behöver löser upp saker som finns där och när man upplever det, ser hur mycket som egentligen finns där och kommer ut från kroppen, fast du inte gjort något än druckit på en vecka, är det ofrånkomligt att tro att kroppen tar hand om det själv.
Det är vad jag tror i alla fall.

Till nummer av den tryckta yogatidningen, alltså nummer 3 som kommer i maj – söker vi dig som har gjort någon intensiv rening av kroppen och som vill dela med dig av din berättelse.

Maila mig på info@leia.se

Previous articleYoga till dem drabbade i Haiti
Next articleMC Yogi blandar hiphop och yoga