I helgen är det Yoga Games, årets största yogaevent i västra Sverige. För dig som inte vill delta hela helgen finns det fortfarande möjlighet att köpa drop in biljett till någon av de yogaklasser som inte är fulla. Är du bara nyfiken kan du kika in och besöka marknaden för utställare gratis. Arrangörerna tror att det kommer bli rekordmånga som besöker Yoga Games i år.

Hur ser det ut med anmälda jämfört med förra året?
– Vi ökar i en stadig takt. Ca 100-150 fler förköpta biljetter än förra året och sen kommer säkert även drop in biljetterna att öka en del. Vi har dessutom fler utställare så Marketplace kommer erbjuda mer än förra året. Det är viktigt för oss är att växa med den kvalitet vi tycker att vi ger deltagarna och inte bara så fort som möjligt.

Vilka är nyheterna för årets Yoga Games?
– Framförallt är det yogalärarna som står för nyheterna, Rusty Wells, Brock och Krista Cahill, Glenn Ceresoli m fl. Sen är vi i nya lokaler i år och det känns spännande. Blir en lite annan upplevelse för deltagarna.

Hur fungerar det med drop in biljetter och marketplace?
– För dig som inte köpt biljett är det gratis entré till Yoga Games där du kan besöka alla utställare. På plats kan du även köpa drop in biljetter till enstaka klasser under lördagen och söndagen som inte är fullbokade. De kostar 360 kr för en klass och det är kontant betalning som gäller.

Läs mer om festivalen här eller på yogagames.org