Skådespelaren och actionhjälten Dolph Lundgren mediterar i det första programmet för säsongen i När och Fjärran.
Intervjuer & yogainspiration,  Nyheter

Dolph Lundgren mediterar i TV4

Skådespelaren och actionhjälten Dolph Lundgren mediterar i det första programmet för säsongen i När och Fjärran.
Visste du att skådespelaren Dolph Lundgren mediterar varje morgon? Han har hållit på med meditation i tre år. För honom är meditation räddningen.
– ”Det är ju en jäkla press på individen i LA och jag tycker att meditation kan göra att man jobbar bort det. Det är som att rensa systemet och att stämma instrumentet så att man mår bra igen”, säger han i det första programmet för säsongen i TV4’s När och Fjärran.

Från actionscen till yogamatta

Skådespelaren Dolph Lundgren är vi kanske mest vana och se i en roll som en tuff och hård actionhjälte. Inte sittandes i meditationsställning på en yogamatta. Men det är precis det han gör tillsammans med Johan Pråmell i  TV4’s program När och Fjärran.

Vill du veta mer eller se Dolph Lundgren meditera?

I programmet besöker Johan Pråmell sin vän Dolph Lundgren i Los Angeles.
Se hela programmet på TV4 Play här!

Bild: TV4

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.