Home YogabloggarYoga by Caroline Din tid att njuta är nu!

Din tid att njuta är nu!

by Caroline

Så närmar vi oss årets sista veckor. Julen ligger runt hörnet och förväntningarna är många. Förhoppningsvis för den med sig en skön ledighet med tid för ro och återhämtning. Kanske har du redan allting ordnat, klapparna köpta, pepparkakorna bakade granen uppställd och kan börja andas ut nu?

Eller?!

För många av oss kan jul-bestyren kännas många, och lätt upplevas stressande. Att snön lyser med sin frånvaro och den där jul-resan kanske inte går till en tropisk ö utan mot Jämtland och en inte allt för pigg släkt får kanske inte  jul-känslan att kännas bättre?!

Så vad kan vi göra när känslan av att inte räcka till knackar på dörren?

539799_343121385791872_1414044477_n

Skippa allt eller inget tänket. Tillåt dig att släppa kraven om den perfekta julen och gör det till din bästa jul utefter de förutsättningar du har.  Släpp all prestation och unna dig att vila in i ett tillstånd av varande bortom allt görande. Uppmärksamma där det stora i det lilla, det vackra i det enkla.

Njut dina extra minuten i sängen på juldags-morgon och de varma dusch-strålarna mot din kalla vinter-kropp …långt långt bort från alla måsten. Ta in stunden med dina nära och kära  som om det vore den första eller allra sista!

Låt jul-känslan komma inifrån i år. Låt julstjärnorna tindra inuti dig, och sprid den till dem runtomkring dig i form av leenden, närvaro och kärlek.

Må det bli din skönaste jul!

Kram Caroline

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer