Jaana är så tacksam för att hon har hittat yoga. Här är hon i huvudstående. Mitt namn är Jaana och jag är så tacksam över att hittat yogan!

Förra våren började jag gå på några pass med bodybalance på vårt lokala gym och tyckte om den som träningsform.

På sommaren hamnade jag på en tredagars yogaretreat på Hållö och det var första gången jag kom i kontakt med yoga.

Senare i september började jag på ashtangayoga. Pga avståndet dit har jag endast fått till 1 pass/v. Under våren har jag även provar hathayoga vid två tillfällen och nu i sommar var jag på Hållö igen. Under många år, sedan 2004, har jag haft besvär med min ländrygg och brukar vakna av en molande värk och obehag när jag ska ta mig ur sängen. Men sedan våren har jag i princip inte haft några besvär alls!

Yogan har gett mig så mycket!
I höstas klarade jag inte skulderstående p.g.a domningar ut i fingrarna och absolut inte huvudstående!! Men successivt under våren har jag med stöd av en vägg övat och övat och en vacker dag klarade jag det utan stöd!
Jag känner att kroppen är starkare men den största vinsten är att jag känner sådan inre lycka! Jag har även träffat nya vänner genom yogan och ska göra allt för att få in mer yoga i mitt liv. På bilden jag skickar med står jag i huvudstående på Hållös fantastiska klippor efter ett yogapass sent på eftermiddagen. Det var helt magiskt.

Följ Jaana på Instagram: Instagram.com/Jaana68

Vill du också dela med dig av hur yogan påverkar/påverkat ditt liv?
Maila din berättelse till leia@alltomyoga.se.

Föregående artikelPremiär för yogafestival på Österlen
Nästa artikelFlöde & stabilitet utanför mattan

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.