Yogakläder & yogaprylar

Den kallas för yogamattornas Rolls Royce

Yogamat Pro - världens bästa yogamatta?Att hitta rätt yogamatta är inte det enklaste när marknaden konstant fylls på med nya märken. Företaget Manduka har funnits i nästan tio år och fortsätter att leverera de bästa yogamattorna på marknaden. I alla fall om man ska tro på vad hundratals yogalärare runt om i världen säger.

Manduka Yoga Mat Pro, Mandukas svarta yogamatta kallas för yogamattornas Rolls Royce. Det är denna yogamatta som är deras mest kända och populära yogamatta. Den är utformad med hjälp av enkla, varaktiga, naturliga, och i möjligaste mån, förnyelsebara material. Dessutom ger de livstidsgaranti på yogamattan.

Den kallas för yogamattornas Rolls RoyceSkapat av och för yogisar

Manduka är ett företag byggt av och för yoga lärare och deras elever. Manduka har funnits i nästan 10 år och fortsätter hela tiden att introducera nya produkter. En av de senaste produkterna är en tunnare resematta. Några yogakändisar som rekommenderar deras mattor är Seane Corn och  John Friend.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.