Home Nyheter Deltagare sökes till forskningsprojekt om yoga

Deltagare sökes till forskningsprojekt om yoga

by Leia

Upplever du stress i din vardag och är intresserad av att testa yoga? Under våren 2011 genomför yogastudion Stockholms Medicinska Yogaklinik tillsammans med Karlstad Universitet och Hjälpmedelsinstitutet en studie om yogans effekter. Nu söker de deltagare till forskningsprojektet.

För att delta måste du vara minst 18 år, villig att prova yoga under 8 veckor, uppleva stress i din vardag eller ha stressrelaterade besvär, samt att vara i arbete/stå till arbetsmarknadens förfogande eller vara studerande.
De söker dig som kan tänka dig att delta i en mjuk yogakurs under 8 veckor och deltagandet är kostnadsfritt.

Så fungerar det
Forskningsyogakursen startar onsdagen den 13 april kl 18.30 – 19.30 och fortlöper med en träff i veckan på onsdagar kl 18.30. Varje träff är ca 1 timme. Du får dessutom material för att kunna träna hemma dagligen ca 20-25 minuter under de åtta veckorna. Forskningsyogakursen hålls i Vällingby Centrum.

För dig som vill delta
Informationsmöte för anmälda och kallade sker vid två tillfällen och du deltar på ett av dem, måndagen den 4 april kl 18.30 eller onsdagen den 6 april kl 18.30.
Vill du delta? Anmäl ditt intrese, med namn och telefonnummer snarast till tomas@yogaland.se

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer