Dela med dig av din yoga & livsberättelse!

0
3
Dela med dig av din yoga och livsberättelse!

Dela med dig av din yoga och livsberättelse!
Just nu letar vi efter dig med en personlig berättelse om hur yoga eller meditation har påverkat ditt liv. Kanske har det hjälpt dig att komma över en svår period i livet, fått dig att lämna ett destruktivt förhållande, hjälpt dig att lära känna dig själv eller kanske övervinna din största rädsla och fått dig att göra något som du aldrig trodde du skulle våga?
Vad du än varit med om som du vill dela med dig av, så vill vi gärna lyssna till just din historia och berätta den vidare.

Berätta din yoga story nu!

Skicka ett mail med några rader om vad just du vill berätta till mig på info@alltomyoga.se med rubriken ”Min berättelse” så kanske just dina upplevelser är de som kommer att inspirera tusentals yogisar runt om i Sverige (och världen).  Om vi väljer att publicera din berättelse får du givetvis vara anonym om du skulle önska det.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][wp_ad_camp_2][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.