Home Nyheter De vill få fler killar att testa yoga

De vill få fler killar att testa yoga

by Leia

Yoga för män - en hel vecka hos Yogansa
Även om allt fler män lockas av den träning, stresslindning och avslappning som yogan erbjuder domineras fortfarande yogavärlden av kvinnor. Irini Dougias Andersson, verksamhetschef på Dans- och yogastudion Yogansa, anser att utvecklingen går för långsamt. Nu anordnar de Broga Week, en vecka med gratis yogapass för killar för att ändra på det.

Lyckligare & vänligare med yoga

– ”Människor som tar hand om sina stressade citykroppar och som dessutom får möjlighet att släppa sina egon ett tag, tror vi även blir lyckligare och vänligare medmänniskor. Vi vill att alla ska ha råd och tid att må bra, både kvinnor och män. Släpp kraven på prestation och våga yoga!”- säger Irini.

Broga Week – en vecka med yoga för killar:

Under vecka 15 ,den 11-17 april arrangerar Yogansa (som ligger på Kungsholmen i Stockholm), en vecka med gratis yogapass för män för att ge ett extra stort välkomnande till de killar som känner sig lockade att prova yoga tillsammans med andra nybörjare.

Läs mer om detta på hos yogansa.se


Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer