Home YogaeventsWorkshops Yogaworkshop: De djupare aspekterna av yoga,13-15 april, Göteborg

Yogaworkshop: De djupare aspekterna av yoga,13-15 april, Göteborg

by Leia

Jayashree and Narasimhan har workshop i de djupare aspekterna av yogan.Historien om yoga kan spåras tillbaka mer än 2.500 år. I denna workshop kommer vi att ta en närmare titt på tre principiellt viktiga texter för den moderna yoga utövare: Yoga Sutras, Bhagavad Gita och Hatha Yoga pradipika. Vi kommer undersöka och diskutera teoretiska och filosofiska begrepp som är relevant för alla utövare av yoga.

Dr Jayashree och Sri Narasimha är sanskrit professorer vid universitetet i Mysore och de har tillbringat många, många år som yoga studenter hos Ashtangayogans skapare Sri K Pattabhi Jois. Detta är deras enda workshop i Sverige i år.

Är denna workshop för dig?
Denna workshop är lämplig för alla nivåer av studenter som vill bredda sina perspektiv och berika sin praktik. Den fungerar också som ett utmärkt tillfälle för alla lärare, eller blivande lärare, för att få mer djup och substans i sin undervisning.

Mer information om workshopen
Yogaform: Ashtangayoga.
Vart: Ashtangayoga Shala, Göteborg
Pris: hela workshop 1000 kr. Enkel klass 500 kr.
Alla intäkter från denna workshop är doneras till lärare forsknings-och utvecklingsprojekt i Mysore, Indien.
För mer information: ashtanga.se

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer