De 3 vackraste yogahotellen på Bali

ANNONS FRÅN SPADREAMS.SE

3 vackraste yogahotellen på BaliBali är ön för backpackers såväl som för lyx-& wellnessturister. Här kan man både slappna av och upptäcka landet och kulturen. Våra vackraste hotell på Bali inriktar sig på yoga, meditation och wellness. De erbjuder dessutom olika andra aktiviteter. Själva ön Bali är inte särskilt stor men erbjuder talrika möjligheter till en oförglömlig vistelse. Enbart det vulkaniska landskapet, de många gröna risfälten eller de långa stränderna gör det värt att besöka Bali.

Det vackraste hotellet i norr är förmodligen Spa Village Resort Tembok***** i Desa Tembok.
Norra delen av Bali präglas av vulkanlandskapet och erbjuder lyxiga wellness- & yogahotell alldeles vid den svarta lavastranden. Förutom havets delikatesser och balinesiska dito kan gästerna förvänta sig avslappning både till kropp och själ. Utflykter med båt liksom romantiska och vilsamma nätter på stranden tränger undan alla tankar på vardagsstressen. Morgonyoga och meditation ger total avkoppling och gör att man återfinner sin inre vilopunkt. Gästande yogalärare från hela världen ger möjlighet att pröva flera nya former av yoga och meditation. Och unikt för detta hotell är massage under stjärnhimlen.

3 vackraste yogahotellen på BaliDet eleganta hotellet Uma by Como***** ligger i den centrala delen av Bali, dolt bakom kokospalmer, terrasserade kullar och smaragdgröna skogar. Den centrala delen lockar med höjdpunkter ur balinesisk kultur. Var och en som fängslas av naturen kommer att trivas särskilt bra här. Förutom yogakurserna utomhus i paviljongen mitt i naturen och morgonpromenader genom risfälten erbjuder hotellet även diverse andra wellnessbehandlingar och aktiviteter. Alla behandlingar har en holistisk inriktning, som t.ex. ayurvediska behandlingar. Avslappning och lugn har högsta prioritet här; för äventyrare kan även vulkanvandringar bokas. De kulturintresserade kommer att uppskatta konstnärsstaden Ubud. En del anser Ubud vara den heligaste platsen på jorden. Här finns många heliga statyer och tempel att upptäcka, eller man kan låta sig förtrollas av aporna i Monkey Forest Park.

3 vackraste yogahotellen på BaliLyxhotellet Mulia Villas ***** i söder är ett villakomplex på halvön Nusa Dua. Södra delen av Bali är särskilt välkänd bland surfare. Därför är det nästan ett måste att vid sidan av hotellets mer stillsamma utbud åtminstone en gång ställa sig på brädan. Mulia Villas lämpar sig för en semester inriktad på välbefinnande. Vistelsen börjar med att gästerna välkomnas med wellness-gåvor och en välkomstdrink. De följande dagarna går i avslappningens och det fysiska välbefinnandets tecken. Utbudet sträcker sig från meditation och yoga till balinesisk massage och olika fitnessprogram.

SpaDreams.se hittar du massor av Yogaresor till Asien och Europa!

Yogaresor till Bali hittar du på SpaDreams.se

Previous articleIbland behöver vi ändra perspektiv
Next articleVeckans sötnosar på Instagram