Yoga i min vardag

Core Yoga med Tiffany Cruikshank hemma i mitt homestay, Bali

Har rullat ut yogamattan på mitt Homestay i Bali. Öppnar de vackra snidade trädörrarna och där utanför brinner rökelse i en staty av Ganseshas hand.

Vissa dagar vill man bara vara ensam på sin yogamatta, och andra dagar vill man ha lite inspiration och sällskap. Kände att det var dags för lite core och tog en av Tiffany Cruikshanks klasser på Yogaglo. Oh vad det kommer kännas imorgon…

Till klassen på yogaglo.

 

 

 

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.