Spirituell och sexig? Mina tips för att bli sexig och blomma genom att väcka Gudinnan inombords

När man själv befinner sig på en resa inåt, eller går den spirituella vägen, är det naturligt att man möter människor som vandrar på samma stig. Kanske börjar det med att man är nyfiken på yogisk filosofi och vågar byta några ord med sin yogalärare, till att utbyta erfarenheter med en mer erfaren yogi på sin studio.

Vi söker människor som förstår vad vi menar när vi pratar om energier, vikten av andning, närvaro eller vad det nu kan vara. Jag tror på att vi möter människor för att vi ska lära av dem, och knuffas i rätt riktning in på rätt väg. Kanske är det därför så många av oss på den spirituella resan har lärare, förebilder, gurus.

Jag ser tillbaka på min egen resa, på människor jag har omgett mig med och vilka jag omger mig idag. Aldrig någonsin har jag varit i sällskap av så otroligt vackra, sensuella, starka och öppna kvi

nnor som jag är nu. Självklart är det vad de säger, gör och tänker som gjort att jag vill ha dem i mitt liv. Men när jag ser på dem slås jag av deras fysiska skönhet och utstrålning.

Alex Smith skriver om den sortens kvinnor jag menar, Yoga Goddesses

”We yoginis, the flexible dare-devils on a spiritual mission who seem to float around the world so freely.
We’re a different breed. Most of us are born travelers, nomads even. Most of us don’t like societal rules and conventions.
And most of us don’t adhere to them and have dedicated our lives to living outside boxes in some way or Another…

A Yoga Goddess can appear to many like an untouchable, statuesque, ephemeral, mystical, zany, Aphrodite-esque theatrical mess on wheels.

To many men, she is bewitching and beguiling, she can unsettle you with her eyes and bring you to tears when you least expect it.
A Yoga Goddess can see souls”

 

blombukett

De är som en bukett med perfekt utslagna blommor. Helt olika från varandra, varenda en unik, men precis lika vackra.

Bara av att vara runt dem gör mig tryggare i min egen femininitet. Jag står kanske inte i full blom än, men knoppen som tidigare var hårt sluten har börjat veckla ut sig. Och jag har förstått att för att vara sexig behöver man inte visa så mycket hud som möjligt, ramla runt i skyhöga klackar eller ens ha smink på sig. Nej, för att vara sexig behöver du ”bara” älska dig själv och inte vara rädd för att visa vem du är.

Jag önskar att det fanns en enkel guide för hur man lär sig att älska och acceptera sig själv, hur man vågar leva utanför normen och hur man på så vis kan slå ut i full blom. Men sanningen är att det kräver mycket jobb, dedikation och tålamod. I alla fall har det gjort det för mig. Nedan listar jag några enkla sätt att tänka som har hjälpt mig på vägen.

Steg för att blomma:

 • Bry dig mindre om vad andra tycker
  Ok, andra kommer stirra om du skuttar i stället för att gå, men gör det dig glad: GÖR DET.
  ”Those who mind don’t matter and those who matter
  don’t mind”.
  Oavsett vad du gör så kommer du aldrig bli älskad av alla, slå sluta förs
  ök.
 • Bry dig inte om hur det ser ut, gå på hur det känns
  Allt för ofta gör vi saker för att tillfredsställa andra, inte för att vi själva vill det.

  Så när du står framför spegeln, försök tänka bort vart du ska eller vem du ska träffa. Känn efter vad som känns rätt.
  Tro mig, har du ett leende på läpparna och ögon som glittrar ser ingen om du bär högklackat eller sneakers.
 • Våga vara kvinna
  Det finns inget fel i att omfamna sin kvinnlighet. Ta på dig något som gör att du känner dig extra åtråvärd,
  slut dina ögon och dansa som att du vore Beyonce eller Shakira. Eller båda här nedan och ta med dig känslan det ger dig ut i vardagen.

   
 • Ta hand om skinnet du är i, inifrån
  Att känna sig hälsosam och harmonisk med sin kropp s
  tartar inifrån. Behandla din kropp väl.
  Behandla den inte som något du slänger skit
  i, utan ge den näring. Se dig i spegeln och öva på att älska det du ser.
 • Sluta sträva efter ideal du ser i media
  Att vara vacker, sexuell, sensuell eller kvinnlig har ingenting att göra med det media får oss att tro. Du är perfekt precis som du är.
  Ett bra exempel är den otroligt graciösa och feminina, superkvinnan Meghan Currie.
  Kolla hur otroligt vacker man kan vara utan tillrättalagt hår, blekta tänder, förlängda ögonfransar…

  [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

  Spirituell och sexig? Ja tack!
  Jag – Spirituell och sexig!

Med kärlek och beundran till alla gudinnor där ute
/J[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous articleGlobal Mala: Yoga för krigens offer i Syrien, 21 sept
Next articleTiffany Cruikshank: Snygg, närvarande och lycklig med yoga