Nyheter

Bikram Choudhury lanserar ”yoga- och träningsdryck”

Bikram Choudhury, grundare av Bikram Yoga, har nyligen lanserat en ny produkt, ”Bikram balance.” Ett pulver som han säger återställer elektrolyterna i kroppen och får musklerna att växa. En skopa av hans pulver innehåller 15 serveringar av frukt och grönsaker. Bikram säger också att drycken inte bara är för dig som yogar utan för dig som svettas och behöver återställa vatten- och mineralbalansen i kroppen. 

En av anledningarna till att han skapade sin nya produkt är för att han anser att många andra produkter som finns på marknaden är fulla med socker och kemikalier, till skillnad från hans som innehåller  över 49 olika superfoods (+ stevia). När och om den kommer komma till Sverige vet vi inte.

För mer information: www.bikrambalance.com  Källa: indiawest.com

Kommentarer inaktiverade för Bikram Choudhury lanserar ”yoga- och träningsdryck”

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.