Yogakläder & yogaprylar

Batikfärgat återigen i mode

Det menar Indiska som med sin kollektion Tribal Jungle satsar på storskaliga, etniska mönster och mycket batikfärgat. De rekommenderar även att matcha stilen med grova smycken och lädersandaler. För dig som är inne på yoga passar självklart läderliknande sandaler precis lika bra. Vill du ta steget ett steg längre rekommenderar vi att gå igenom dina yogavänners garderober i jakten på gamla batikfärgade kläder, eller varför inte second hand affärer. Dock är nog chansen liten att du ska hitta något där som liknar tunikan på bilden.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.