Tips & blandat,  Yoga Hemma

Bästa hemmaträningen för magen

Mitt favoritpass för att träna mage och core

Ibland när man yogar eller tränar hemma är det svårt att hitta ett pass som gör precis det som man vill. Ibland stänger jag av i mitten och gör min grej, ibland tycker jag att ett pass var slöseri med tiden på mattan. Jag har ett favoritpass på Yogobe som jag verkligen vill rekommendera till alla er som vill ha tips på bra hemmaträning för mage och och core.

Det är 20 minuter pilates för en starkare core med Pilatesinstruktörerna Linda och Jasmin. Personligen tycker jag det är ett väldigt tufft och bra pass. Effektivt. Så fort jag inte tränat så mycket orkar jag typ knappt 10 minuter. Dock behöver du vara medlem för att kunna se hela videon men jag har ett samarbete med dem och du som läsare kan prova på gratis under 14 dagar. Då hinner du lära dig passet utantill! Gå till Yogobe.com och ange alltomyoga som kod. En månadsprenumeration ligger på 189 SEK / månad.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.