Home Mat & Recept Barley Cup – Istället för kaffe

Barley Cup – Istället för kaffe

0
9

Jag försöker verkligen sluta med kaffe men det är inte så lätt, särskilt inte när man sitter på ett kontor och har mycket att göra om dagarna. Trodde aldrig jag skulle bli beroende, men första sippen på min soyalatte om morgnarna är fantastisk. Det är så man känner ruset genom kroppen. Nästan. Och vata som jag är så är kaffe inte bra för mig. Har man redan lätt för att känna sig speedad och uppe i varv får det en lätt ur balans. Försöker nu testa mig genom de nyttigare alternativen som finns att tillgå. Min favorit är fortfarande rostad maskroslatte som jag drack i Australien och försökt få tag på här. Men ett helt okej alternativ är Barley Cup. Tillverkad av korn, råg och cikoria så ger det en rostad och fyllig smak, som faktiskt är rätt lik den hos kaffet. Inte så starkt men med en helt okej smak. Ett ganska bra alternativ.