Yoga i skolorna är positvt enligt Barack Obama
Nyheter

Barack Obama och domare är positiva till yoga i skolan

Vita huset och Barack Obama är positiva till yoga i skolan, något om en del skolor och föräldrar inte håller med om. De anser att yoga är ett religöst utövande och främjar hinduismen , och har nu dragit detta till domstol. Domaren är själv en utövare av bikramyoga och menar att det är närmare enkla stretchövningar än en religion.  ”If you think there’s something spiritual about what I do, that’s news to me,” ska han ha sagt.

Läs mer på Times of India

 

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.