Bali Spirit Festival dag 4 – jag googlar sjukdomar och intervjuar Danny Paradise

0
3
Yoga med Danny Paradise

Oj. Denna dag börjar med att jag googlar alla sjukdomar som jag skulle kunna ha. Tror för ett ögonblick att jag drabbats av denguefeber, sen lägger jag det åt sidan. Hade jag inte haft en intervju med Danny Paradise bokad hade jag inte gått upp. Spenderar förmiddagen i sängen och får även besök av en Balinesisk medicinman som kommer till mitt rum och ger mig en behandling =)Yoga med Danny Paradise

 

Träffar Danny Paradise. Han är helskön kille som hela tiden kommer tillbaka till att vi är våra egna gurus. Vi har alla svaren inom oss. Hela artikeln kommer med i tidningen INSPIRE som kommer ut i början på maj. Konsert med gruppen OKA på Bali Spirit Festival

 

Sen går jag omkring och tar lite bilder. Sitter och pratar med en vän, och väntar in Dannys klass som han ville jag skulle gå och lyssna på, i alla fall den första halvtimmen.

På kvällen går jag och Petra till Arma och lyssnar på OKA.