Ayurvedisk frukost och bokrelease hos Yogayama

Den 10:e oktober bjöd YogaYama i Stockholm in till frukost i samband med släppet av deras bok ”Leva med Yoga by YogaYama”.

frukost

Estelle Nordenfalk, vd på YogaYama inledde med att berätta lite om studion och restaurangen som finns en våning upp. Yogastudion ligger ett stenkast från Östermalmstorg och i restaurangen finns det möjlighet att äta ekologiskt och ayurvedisk mat lagad med mycket kärlek och omsorg. Eller kanske bara plocka upp en grön smoothie i farten.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Estelle Nordenfalk, VD Yogayama, Fotograf Adam Falk
Estelle Nordenfalk, VD Yogayama, Fotograf Adam Falk

Bokens huvudförfattare Sara Granström Thorsson (ej bild) samt fotograf Adam Falk berättade om sin vision och samarbete. Sara pratade framförallt om hur viktigt det är att känna efter i sin egen kropp vad som funkar och vad som inte funkar. Och om hur vi bör anpassa vår kost efter de olika årstider vi lever i.

Nyfiken på ayurveda och vilken ayurvedisk typ (dosha) du är mest dominant av? På yogobe finns ett bra test och en kortare beskrivning av Eva Forsberg Schinkler. Läs texten här.

Läs Leias recension av Leva med Yoga by YogaYama här

Ha en fin Torsdag! /J[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous articleDeppig? Nick Vuljicic inspirerar utan armar och ben
Next articleLululemon satsar på paisley mönstrat