Ängsbacka Yogafestival, vad är det för dag idag?

0
7

Efter att ha sovit som en prinsessa på en skön madrass i ett varmt tält, började jag dagen i meditation ledd av Russell Delman. Sittande meditation i tystnad, följd av en gående meditation, och en avslutande sittning. Skönt.

Idag sken solen på oss. Här äter vi frukostgröt med auyrvediska fruktkompotter för olika doshor [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][vata, pitta, kapha]på trappan! Hurra för alla fantastiska människor som är här och som jag får träffa!

Morgonklassen blev återigen en helt fantastisk Jivamukti med Petros Haffenrichter. Den häftigaste pranayam jag har varit med om, gudomlig chanting med harmonium, asanas i lång vinyasa flow – då är jag i mitt näst bästa yogamekka efter Prana Flow …

För en stund sedan såg det ut såhär i stora ladan, yogadans med fina Lin Ananda Holmquist. I kväll väntar mig en ordentligt spännande upplevelse, som jag kommer att berätta om i morgon … lite pirrig. Ska grunda med lite middag nu. Fred, frid, frihet och kärlek från Värmland.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.