Förändra andningen – förändra ditt liv

Yoga Hemma med Rod Stryker

Man behöver inte alltid jobba så hårt för att göra stora förändringar, oavsett om det är på mattan eller i livet. Ibland räcker det med små saker som att jobba på sin andning eller att ta ett nytt beslut. Den senaste tiden har jag lagt märke till hur kort min andning är, hur ofta jag håller andan eller inte riktigt andas så djupt. Funderar på vad det kan bero på, vad som har hänt i mitt liv men har inte kommit på det än. När tänkte du själv senaste på ditt andetag och hur andas du just nu?

Vaknade imorse och kände mig så off, hade verkligen ingen energi eller lust. 45 minuter senare och många långa, medvetna andetag kunde jag känna hur jag vibrerade av energi, en stund i alla fall. Det är coolt att vi bara med andningen kan förändra hur vi känner och tänker.

Gjorde en lugn klass på YogaGlo med en lärare som heter Rod Stryker. Passar de dagar man är lite småsjuk, trött eller bara vill fokusera på andningen. Du hittar den här.

Previous articleFriskare & giftfri med ekologisk mat?
Next articleYoga & Jogga – den ultimata träningskombon