Andningen är så mycket viktigare

Yoga med fokus på andning med Jason Crandell på YogaGloEn av de viktigaste sakerna i livet och på yogamattan är vår andning. Jason Crandell som jag spenderade 60 min med på mattan idag menar att det går allt snabbare och snabbare i vinyasa yogan och att det är lätt att vi missar något då. Vi behöver hitta tillbaka till vår andning, det är så mycket viktigare än hur vi se ut på yogamattan. Personligen tycker jag också att det är så mycket viktigare än att vi ska hinna och kunna göra så mycket som möjligt, och det gäller både på yogamattan och i livet.

Recension:
+ de första 40 minuterna var ett konstant flöde så jag blev ordentligt varm och det kändes som om jag hade ”yogat”.
+ mjukt och långsamt flöde där man verkligen hinner med och andas.
+ bra uppvärmning, passar bra på morgonen eller på eftermiddagen när du vill få igång flödet men inte jobba superhårt och inte tänka så mycket men ändå öka pulsen och hettan inom dig.
+ han avslutande klassen med att man skulle sitta stilla samtidigt som han guidade igenom en halv solhälsning, som man följde med i andningen. Det kan behövas att vara stilla och få guidning i andningen ibland – så att den sköter sig själv och att man kan ta med sig det utanför mattan.

– har svårt att komma på något här men det var en del urdhvas i slutet som jag hoppade över, djupa bakåtböjningar på morgonen känns inte så bra för min stela rygg. Han gav alternativ men själv gjorde jag happy baby och en liggande vridning.

Klassen finns på YogaGlo här

Previous articleDagbok från Yoga Girls klass i Uppsala
Next articlePremiär för YogaDJam i Stockholm