Nyheter

Alltomyoga finns på twitter, finns ni?

Finns du också på twitter? Följ oss så följer vi er Sociala medier blir allt viktigare för marknadsföring, även i yogavärlden. Sverige ligger dock fortfarande efter på den fronten men i usa är det allt vanligare. Vårt mål med Twitter är att snabbt kunna nå ut med sista minuten erbjudanden och information om events runt om i Sverige. För att kunna göra det behöver vi yogisar på Twitter bli fler.

Är du yogalärare eller driver ett yogacenter kan Twitter vara ett sätt att marknadsföra dig själv och få nya kunder. Är du yogaintresserad så kan Twitter vara en möjlighet att följa alla dina favoritlärare (de som finns på Twitter då) och snabbt få kort information om events och erbjudanden som företag lägger ut.
Gå med i Twitter och börja twittra här, det tar bara en minut.
Alltomyoga på Twitter

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.