Yogaresor till Spanien
Ett av de länder som verkar bli ”årets resmål” är Spanien. När resebolaget Ticket genomförde en undersökning tidigare i år visade det sig att Spanien kommer bli det överlägset vanligaste resmålet för sommaren 2016. Så vad har Spanien att bjuda på gällande yogaresor, vilka alternativ finns det och vad är egentligen enklast? I denna artikeln i samarbete med flygresor.se ger vi tips till dig som vill åka till Spanien och yoga.

Att Yoga blir allt mer populärt speglar sig på flera sätt!

Ett är att resebolagen allt mer lägger fokus på att erbjuda resor med inslag av yoga. Resebolaget Fritidsresor har så kallade Wellnesresor. charterresor där välmående ligger i fokus och som innehåller relax, spa och yoga. Det allra enklaste är att bygga ihop sin egen Yogaresa för att därigenom kunna välja exakt var man vill bo, var man vill gå på Yoga m.m.

Yogaresor till Spanien

Vad kostar det att åka på yogaresa till Spanien?

Räkna med mellan 5000-10000 kronor. Mat och yoga ingår i priserna. På vissa (Ex: Ibiza Yoga) finns möjlighet att få extra massagebehandlingar. Detta kostar då extra. Det som även tillkommer är flygbiljetter till och från städerna. På flygresor.se kan du hitta resor från Arlanda tur och retur till Ibiza för ca 2500kr. Ibland kan det också vara möjligt att hitta resor på Flygresor.se sista minuten-sida för halva priset. Ungefär samma pris kostar det till övriga orter i Spanien.

3 platser där du kan yoga i Spanien:

Retreat Kaliyoga

Mitt i Andalusien ligger Kaliyoga mycket vackert i en lummig grön dal. Vagabond skriver ”Vackrare än så här blir det knappast”. Men det är inte bara omgivningen som lockar till besök. Njuta av en lyxig pool, skön hängmatta och fyll på med energi med juicer. Både maten och yogan håller mycket hög kvalité och det är inte sällan som någon av de mer kända yogalärarna från England kommer förbi.

Pris: Cirka 10.000kr för en vecka

Ibiza Yoga

Ibiza är inte bara en klassisk charterö. Här finns även flera yogaanläggningar och en av de mer prisvärda anläggningarna är Ibiza Yoga i Benirras. En liten by som skapar ett skönt lugn. Med tanke på priset är det helt klart värt ett besök.

Pris: Cirka 5000kr.

Villa Sunlight

På orten Sitges finns en yogaanläggning som drivs av Mikael Reuterberg – Villa Sunlight. En liten och familjär anläggning som består av en villa med fem sovrum. Utsikten över medelhavet är magnifik – i likhet med maten och servicen. Mikael är både hälsokock och yogalärare och tar emot ett begränsat antal besökare per gång.

Pris: Cirka 6000 kr för fyra nätter.

Föregående artikel5 Yogapositioner för dig som är gravid
Nästa artikelYogapositionen Krigare 3 – Virabhadrasana III

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.