Populära inlägg om Yoga

Första tanken morgonen efter workshopen med Rachel var "aj"! Aj hamstrings, axlar, underarmar.. Ja, träningsvärk enda ut i fingerspetsarna. Det blir lätt så efter två timmar på händerna. Workshopen med Rachel som jag var på inleddes med att hon berättade om sin egen bakgrund och historia med yoga. Hur hon fann den...

Vad är tantra?

Vad är tantra? Varför associeras det ofta med sex och vad innebär tantra egentligen? Här svarar Religionsvetaren och yogaläraren Tova Olsson på frågan med...

Sakta ner och sluta stressa – lektion från universum

Att sakta ner tillåter oss att titta på våra tankar, känslor och handlingar mer medvetet. När vi är aktiva konstant, stressar och inte har tid att yoga och meditera, när schemat är fullt, springer, skyndar tappar vi det som är viktigast.

11 sätt att leva yoga utanför yogamattan

Hur kan vi leva yoga utanför yogamattan? Jag tror att allt som vi lär oss på yogamattan kan appliceras i vardagen. Livet utanför och livet på yogamattan hör ihop. Det blir tydligare och tydligare ju mer man praktiserar. Här är nio enkla sätt att få in yoga i ditt dagliga liv genom att leva lite mer yoga utanför yogamattan.

Yogastudio i Stockholm söker Specialist på marknadsföring

Yogastudion YogaMana på Östermalm i Stockholm söker nu en specialist på marknadsföring, PR och kundservice. Jag tycker att det låter som ett drömjobb och var bara tvungen att dela detta. Tänk dig att få jobba i en härlig yogamiljö, kunna slinka in på en yogaklass innan eller efter jobbet och kommunicera yoga.

Yoga Online: Guide för nybörjare

Yoga online är ett fantastisk sätt att börja yoga och få till yoga hemma när vi inte kan ta oss till en studio. Idag...

Sagomeditationer – för att få barn att lyssna till sitt hjärta

- Barn behöver få lära sig att lyssna till sitt hjärta istället för att åka med i samhällets krav och förväntningar. Då blir de starka, ser sitt värde och kan följa sin livsväg när de blir större, säger Monica Porsman som har gett ut boken Sagomeditation.

Yoga utanför mattan: 3 sätt att hantera avundsjuka

Att utöva yoga på mattan är underbart men när du gjort det ett tag kanske du blir nyfiken på hur du kan yoga utanför mattan, genom att applicera yogan filosofin in i din vardag. På ett väldigt förenklat sätt kan man säga att enligt Yoga filosofin är egot ett hinder för att nå glädje och medvetenhet. I vissa stunder tar egot över helt enkelt och förhindrar då glädjen att flöda. Här skriver jag om hur du märker när egot ta över och hur du kan hantera avundsjuka med yogafilosofi.

YOGA

POPULÄRA INLÄGG OM YOGA