Nyheter

9 Inspirerande yogatjejer på Instagram

De är vältränade och oerhört flexibla. De har snygga och färgglada kläder och nästan alltid ett stort leende på läpparna. Den felaktiga bilden som många har av yoga: en snygg tjej i en cool yogaposition i fina kläder, stärks ganska mycket på Instagram, även om många har en hel del tankvärda texter till bilderna. Är du ute efter inspiration eller nyfiken på coola yogaposition finns det fullt av bilder på yogisar, eller ska vi kalla dem cirkusyogaartister?

1. Yoga_girl

Svenska Rachel Brathen som bor på Aruba har över en miljon följare på Instagram. Förutom att hon gör sig otroligt bra på bild, och bilderna är vackra skriver hon ofta inspirerande och peppande saker när hon lägger ut bilder.Hon startade även #yogaeverydamnday, en av de mest populära yoga hashtaggarna som finns på Instagram. När jag kom i kontakt med henne första gången var i I juli 2013 och då hade hon 270.000 följare. Nu är det över en miljon.
Tips på texter om/med Rachel:
Läs min intervju med henne om Stand Up Paddle Board Yoga
Läs min artikel om Rachel i tidningen Yoga för Dig
Läs inlägget om Ving som anordnar resor till Aruba och yoga med Rachel
Kolla in henne i nyhetsmorgon på TV4

2. Kathryn Budig

Kathryns Instagram är full av coola yogapositioner och en hel del privata bilder och i andra utstyrslar än yogakläder.

 

3. Gypset Goddess
Caitlin Turner är en yogi som reser till oerhört vackra platser runt om i världen och låter hennes följare ta del av det.

 4. AshleyGalvinYoga

Blond tjej i coola positioner precis som de flesta andra. Har även en del bilder på acroyoga och parakrobatik.

5. Beachyogagirl

Inspirerande tjej, som precis som namnet säger har mycket bilder där hon gör yoga på stranden.

6. MasumiG
Läste någonstans på nätet att denna tjej fick en diagnos, någon ”autoimmune disease”, och inte kunde använda sina armar.  Sedan började hon yoga och tillsammans med makrobiotisk kost fick hon tillbaka sin mobilitet och kroppskontroll. Ofta lekfulla upp-och nedvända ställningar!

7. Laura Sykora
En av de mest populära yogisarna på Instagram som har över en miljon följare. Mycket upp- och nedvända ställningar och underbara bilder på henne med en liten en, ”hennes mini”, som hon själv säger.

8. Fitqueenirene
Inspirerande galna bilder från ännu en kvinna som kan göra otroliga saker med sin kropp. Foto @nvreal.

9. KinoYoga
Denna sötnos gör helt galna saker, hela tiden. Enorma höftöppnare och bakåtböjningar, sådant som får en att gapa. Förstår inte hur hon kan göra allt som hon gör med sin kropp.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Exit mobile version