[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Hagabadet samlar hundratals yogis i Botaniska trädgården 21 juni 2016. Foto: Oscar Gärdehed
Hagabadet samlade hundratals yogis i Botaniska trädgården 21 juni 2016. Foto: Oscar Gärdehed

På kvällen tisdagen den 21 juni, när solen stod som närmast, samlades närmare 900 människor i Botaniska trädgården i Göteborg för att yoga tillsammans. Den stora gräsmattan runt paviljongen var fylld till brädden med yogamattor och stämningen var god, inte minst hjälpt av det fina vädret.

Utomhusyoga – en tradition i Göteborg

Det var Hagabadet som fortsatte sin tradition att ordna utomhusyoga i sommartid. För andra året i rad höll man till i Botaniska trädgården, och för andra året i rad slog man publikrekord.
– För varje yoga vi ordnat har antalet deltagare vuxit, från runt femtio första gången till förra året då vi slog rekord på över sexhundra personer. Det rekordet slog vi ordentligt vid tisdagens yoga. Vi räknade till 882 deltagare denna gång, säger Andreas Hallgren, marknadschef på Hagabadet.

Yogan leddes av Kitty Strand

Yogan började vid 21-tiden och under dryga timmen ledde yogaprofilen Kitty Strand alla deltagarna genom en yoga som stämningsfullt ackompanjerades med livemusik och sång av Isa Karlsson och Samuel Sjunnesson.

Nybörjare och avancerade möttes

– Det är väldigt roligt att se att så många söker sig till vår yoga. Stämningen var fantastisk och glädjen hos deltagarna gick inte att ta miste på. Det var också roligt att se hur nybörjare och avancerade yogis var med på samma yogaresa under kvällen, fortsätter Andreas.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Föregående artikelYoga för löpare – 10 enkla övningar
Nästa artikel1600 yogis firade Internationella Yogadagen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.