5 anledningar till att jag yogar!

0
36
Yogaläraren Martina Cederqvist
Yogaläraren Martina Cederqvist. Foto: Emma Molin

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Yogaläraren Martina Cederqvist berättar. Foto: Emma Molin
Yogaläraren Martina Cederqvist berättar. Foto: Emma Molin

Det finns många anledningar och orsaker till att vi tar oss till yogamattan. Det kan vara att vi vill bli rörligare, få en starkare och spänstigare kropp, lära känna oss själva, stressa av och finna inre harmoni, utforska oss själva eller något helt annat.  Här delar yogaläraren Martina Cederqvist med sig av fem anledningar till varför hon yogar.

1. Yoga som fysisk praktik erbjuder en bra balans mellan styrka och rörlighet. Många som tränar mycket är starka och stela. Jag vill vara stark OCH rörlig!

2. Yoga hjälper mig att checka in med mitt nuvarande status. Först när jag kommer till mattan får jag djupare insikt om vad som händer med mig just nu känslomässigt och fysiskt.

3. Yoga ger mig tålamod att relatera till andra och världen.

4. Det är ett roligt sätt att utforska kroppen och dess potential. Det tar aldrig slut med nya sätt att utföra en position eller olika förhållningssätt inom olika grenar. Det är även lärorikt att observera sitt ego när man utför yoga.

5. Restorative yoga hemma med soffkuddarna är min senaste förälskelse. Där har jag hittat en djupare vila än vad jag nånsin hittat tidigare. Jag är totalt såld!

Kom och yoga med Martina 4-8 juli i Småland!

Under fem dagar får du möjlighet att fördjupa din yogapraktik och testa olika meditationstekniker. Sista anmälningsdag är 16 maj och sker till sirpa.gladenbring.grimslov@Folkbildning.net. Info om kurs ser du här.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.