365-dagars inspirerande yoga utmaning med Yogobe

0
4
365-dagars inspirerande yoga utmaning med Yogobe

365-dagars inspirerande yoga utmaning med YogobeBehöver du där extra knuffen för att ta dig till yogamattan även om du vet att det är precis det som du behöver? Den första september börjar delmoment 1 i en 365-dagars inspirerande utmaning som Yogobe anordnar. Det är ingen tävlan och inga krav. Bara skoj, kärlek och en gemenskap av människor som alla strävar efter samma sak: Att må bra.

Att slå på sin dator eller Iphone och kunna yoga hemma i vardagsrummet gör att vi inte längre kan säga att vi inte har tid. Jag vill påstå att vi alla kan få in 15 min yoga varje dag men ibland behöver vi inspiration och den där extra knuffen för att ta oss till yogamattan i en vardag bland utmaningar och hinder.

Yogobes intention är att skapa bättre förutsättningar för inspiration till regelbundenhet i din yoga vilket är precis det som första månadens utmaning handlar om; att komma igång och ta sig tillbaka till mattan. Första månaden kommer du att bygga upp en yoga-träningsrutin där delarna: rörelse, andning, meditation och avslappning vävs samman. Denna utmaning passar såväl nybörjare som avancerade utövare och har sin kulmen i Internationella Fredsdagen, den 21 september.

P.S. Är du inte redan medlem på Yogobe? Klicka här eller använd mitt namn: LEIA som kampanjkod när du registrerar dig på yogobe.com, så får du din första vecka gratis. Du är också välkommen att sprida koden till dina vänner och dina elever! 

Så går utmaningen BEYOGA365 till:

  1. Första utmaningen startar på söndag 1 september och avslutas 7 september.
  2. Tema: Solhälsningar.
  3. Ta en bild och lägg upp på Instagram. De hashtags som gäller är: #gobeyogi #yogobe #beyoga365.
  4. Gå med i Fb-gruppen och var aktiv.
  5. De som är aktiva och deltar har även chansen att få trevliga belöningar och priser.

Du kan vara med en dag här och där, en månad då och då precis vad som passar dig.

Inspirera och inspireras på facebook
Avsikten med utmaningen och den nya facebookgruppen är att inspirera och låta sig inspireras bland så väl instruktörer som utövare, att ha kul med yogan, men också för möta likasinnade att finna utrymme för att få in yoga i sin vardag, både på och utanför yogamattan.
Gå med i gruppen nu!