Yoga utanför mattan
Börja yoga,  Yogan i mitt liv

3 saker som händer när du stannar i en yogaposition

Yoga utanför mattan
Det händer mycket när vi stannar kvar lite längre i yogapositionerna. Här är tre saker som kan hända när du ger dig själv tid och är kvar i en yogaposition en stund.

  1. Du gör tid och plats för att låta känslor komma upp.
  2. Du lär dig mer om alignment, hur det känns för din kropp att vara i den positionen och får tid att känna efter hur du kan modifiera den på ett sätt som passar dig.
  3. Du lär dig att vara med det som är och det gör också att det blir enklare att kunna hantera saker som händer utanför mattan – i vardagen.

Vad har du för upplevelse?
Dela gärna med dig av dig här nedan i kommentarsfältet eller maila mig på leia@alltomyoga.se

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.