3 saker jag lärt mig av yogan

Yogaläraren Caroline M. SmithNär vi har yogat ett tag inser vi ofta att yogan påverkar oss mer än vad vi tror att den ska göra. Det kan nästan kännas lite magiskt. Här berättar yogaläraren Caroline M. Smith om de största insikterna som yogan gett henne.

1. Inget blir som man planerat, så det är bara att följa med i det som händer. Att öppna upp för allt det som sker men som kanske inte var planerat. Allt har en mening som visar sig förr eller senare. Allt  förändras och att det är Ok att det gör det, även om det är åt en riktning som man först inte hade tänkt att gå men som man senare förstår sig på.

2. Att våga ha tillit till sig själv och att jag är min bästa lärare i livet, även man då och då behöver lite guidning om hur man låser upp alla de dörrar inom som kanske varit låsta en tid.

3. Att våga öppna upp ögonen, vakna till liv, att se det större perspektivet och inte haka sig fast på egots ältande begär. Det större perspektivet innebär även för mig att se allt det jag har och kan och att våga dela med mig av allt det jag är. Yogan har lärt mig att vara sårbar, vilket nog är ett av det vackraste man kan vara visa som människa.

 Läs mer om Caroline och hennes yoga i denna artikeln!

Vill du yoga med eller kontakta Caroline?
Kolla in hennes hemsida yogayum.me eller Facebooksida eller hennes Instagramkonto @yogayum.

Previous articleVeckans yogalärare: Caroline M. Smith
Next articleRaw caramel Cheesecake från Vegoriket