240 kvm yoga öppnar nu i Västerås

I en ljus och vacker lokal med mycket rymd, högt i tak och trägolv öppnar den 28:e augusti ett holistiskt yogacenter i Västerås. Förutom några mindre yogacenter har yogan i Västerås hittills mest varit tillgänglig på gym. Nu utökas detta med 240 kvadrat enbart anpassat för yoga. Tanken är Yoga för alla, även de med värk i kropp och själ!

Ulrica Gulz som tidigare drivit Shanti Yoga & Kultur i Kungsör har nu flyttat sin verksamhet till Västerås. Med grunden i Kundaliniyoga har hon utvecklat en yogaform för fibromyalgiker (Ulrica har tidigare själv haft svår fibromyalgi) som sedan växte ur sin kostym och blev Holistisk yoga, vilken hon numera håller lärarutbildningar i. Hon håller även instruktörsutbildningar i röstyoga och hon har nyligen auktoriserats till att integrera Hormonyogaterapi för menopaus, utifrån Dinah Rodrigues metod, med den Holistiska yogan vilket så småningom kommer att bli en fantastiskt spännande fusion.

Ett center för hela människan
När Ulrica flyttade sin verksamhet från Kungsör till Västerås inledde hon ett spännande samarbete med Annika Wallin. Hon har gått både Holistisk yoga och röstyogautbildning hos Ulrica men är även blivande terapeut i Medicinsk yoga. Dessutom är hon, precis som Ulrica, utbildad av Dinah Rodrigues till terapeut i hormonyoga för menopaus. Tillsammans har de skapat ett yogacenter där hela människan får plats. Holistisk yoga, Medicinsk yoga och Hormonyoga kommer att stå på veckoschemat. Förutom det kommer spännande workshops att hållas och planer finns på att under rubriken ”kultur”, förutom konserter, även starta en yogakör i framtiden.

Läs mer på hemsidan www.shantiyoga.se

Previous articleSå hittar du rätt yogaretreat
Next articleIdag öppnar Kungsbackas första ekologiska & vegetariska café