21 dagar till ett lättare och friskare liv

0
5
21 dagar till ett lättare friskare liv av Karin Björkegren Jones

21 dagar till ett lättare friskare liv av Karin Björkegren Jon

För yogaläraren Karin Björkegren Jones var det en cancerdiagnos som fick henne att radikalt ändra sitt sätt att äta och se på sitt välmående. I sin nya bok 21 dagar till ett lättare och friskare liv delar hon med sig av det som gjorde hela skillnaden för hennes rehabilitering och som blev startskottet för ett nytt, grönt liv.

– Jag trodde att jag var hälsosam när hon inte åt kött, yogade, gick i terapi. Tog hand om min inre skit helt enkelt! – skriver Karin.

Känner du igen dig? Det gör jag. Karin som så många andra av oss skriver att hon lider av ”duktig-flicka syndromet” där man lätt bara hamnar i ”jag ska bara…” innan man lyssnar på hur kroppen egentligen mår. Istället proppade hon i sig värktabletter och genomförde fler workshops och retreats. Karin tror att det levnadssättet suger ut en människas kraft, så var det för henne. Varje månad var det något. En influensa, förkylning, feber eller huvudvärk.

Karin Björkegren Jones är aktuell med boken 21 dagar till ett friskare liv

 

I sin blogg Yoga, mat och meningen med livet skrev Karin om sina nya vanor och sin sjukdom. Den respons hon fick tydde på ett stort intresse. Därför beslutade hon sig för att skriva boken 21 dagar till ett lättare och friskare liv om att ge sin kropp 21 dagars detox för att förändra sitt sätt att leva.

Karins bok handlar om detox, yoga, andning och hälsa! I boken får du även läsa om mindful eating, tips på yoga- och andningsövningar samt goda, gröna och enkla recept för de tre veckorna. Du får även läsa om mindful eating, affirmationer, hur man kan motverka stress, tips på yoga- och andningsövningar samt goda, gröna och enkla recept.

För vem passar boken?
Dig som vill ge dig själv en ordentlig nystart och en långvarig investering i dig själv.
Dig som vill äta nyttigare (du kan plocka enskilda recept och föra in i din kost).
Dig som är nyfiken på hur man kan detoxa.

Hur går detoxen till?
Man utesluter bland annat gluten, socker, animaliska produkter, kaffe och alkohol under tre veckor. Första veckorna äter du goda sallader och soppor för att sedan försiktigt vaggas in i ett juicedrickande. Under de tre sista dagarna är det bara juicer som gäller – ett slags grande finale!

Boken är verkligen utan pekpinnar! Lättläst, tillåtande och med enkla recept.

Boken finns i bokhandeln och hos adlibris för 150 kr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.