Nyheter

20% rabatt på Stolt Yogakläder

20% på yogakläder

Klädmärket Stolt har flyttat hela sin produktion närmare Sverige, från Bali till Estland. Den nya fabriken kliver samtidigt några steg upp på den miljömässiga stegen genom att de nu både väver sina tyger och syr upp kläderna på samma fabrik. Stolt kommer även att byta namn inom en snar framtid och få två nya delägare.

I och med namnbytet ger Stolt 20% rabatt på utvalda plagg som finns i lager med ”Stoltloggan”.

Kommentarer inaktiverade för 20% rabatt på Stolt Yogakläder

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.