Nyheter

16 000 försökte hitta lugnet på Times Square

Tusentals gör yoga på Times Square. Foto:timessquarenyc.orgKan man hitta lugnet inom sig på en av världens mest kommersiella och uppmärksammade platser? Det som började för elva år sedan med tre personer har nu blivit en årlig yogafestival och det största eventet på Times Square.

Mer än 16.000 yogaentusiaster samlades på den längsta dagen på året, 21 juni för att delta i en dagslång yogafestival, mitt i New York City. Arrangörerna, ledda av Times Square Alliance, anordnar yogafestivalen för att människor ska stanna upp i sin hektiska livsstil och påminna sig själva om att de kan finna lugnet inom sig, överallt, även i världens mest pulserande stad.

Video från yogafestivalen på Times Square


Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.