Yogobe – Ny online yoga tjänst som gör det möjlighet att yoga hemma med svenska yogalärare

Jag signade precis upp mig på nya svenska sajten Yogobe.com, en ny online yoga tjänst som gör att du kan yoga hemma i ditt vardagsrum med svenska yogalärare. Nu har du möjlighet att bli medlem och prova tjänsten gratis i en vecka genom att klicka här.

Att yoga hemma blir allt mer populärt i vårt stressade samhälle. Alla har inte tid eller möjlighet att signa upp sig på regelbundna klasser och alla har inte råd med ett terminskort på en yogastudio. Att bli medlem på en onlinetjänst för samma summa som en enstaka yogaklass i Stockholm kostar kan vara en bra möjlighet att göra yoga lite oftare. Även om  det är viktigt att yoga tillsammans med andra och en en erfaren lärare regelbundet, särskilt för dig som är nybörjare.

På den amerikanska marknaden hade det funnits ett antal aktörer i några år men Yogobe är den första svenska tjänsten som har potential att bygga upp något som ens är i närheten av de sajterna.

150 skäl att börja yoga hemma
Medlemstjänsten kostar 189 kr i månaden och då kan du ta hur många yogaklasser du vill. I dagsläget finns det runt 150 filmer och de kommer ständigt öka utbudet. Passen är mellan fem och sjuttiofem minuter långa. Yogaformerna varierar och det är perfekt för dig som vill testa på en ny yogaform eller en ny yogalärare.
Lärarna i dagsläget är: Ulrica Norberg, Emma Öberg, Milla Floryd, Johanna Andersson, Jennie Liljefors, Magnus Ringberg, Kitty Strand, Pia Wallberg och Viktor Frih. Vi har hört rykten om att det kommer fler yogalärare i höst och tror att detta kommer bli en sajt som kommer bli riktigt bra när den väl nått sin fulla potential.

Bloggande yogalärare är ett stort plus
På sidan finns det även information, events och jag gillar att lärarna bloggar och delar med sig av sina kunskaper. Detta kommer nog bli en riktig hit framöver när de väl kommit igång på riktigt och alla lärare har gjort minst ett 20-tal inlägg.

Bli medlem på Yogobe och testa gratis 1 vecka!

Previous articleNaturligt hög på yoga – så behåller du känslan efter yogafestivalen, yogaresan, yogaretreaten…
Next article”Du kan sluta använda ditt sinne”