101 saker att göra innan du dör – för nya mål och livslust

Peppa dig själv med att ställa rätt frågor.Vad vill du göra innan du dör? Har du egentligen någonsin skrivit ner det eller funderat på allting som finns att göra, alla platser, länder och städer som finns att besöka, alla äventyr och människor som du skulle kunna möta. Allting som du någonsin velat göra under din tid här på jorden?

För några år sedan läste jag en bok av Jack Canfield där en av uppgifterna var att skriva en lista på 101 saker som man vill göra innan man dör. Vill verkligen uppmuntra dig att skriva en sådan lista.

I boken uppmanas du att sätta dig ner och skriva – bara skriva ner allting som kommer till dig, fort, utan att stanna…
Själv hamnade jag på omkring 30 punkter, sedan tog det stopp. Fick mig att undra varför? Är det för att jag inte tror mig kunna få uppleva saker eller är önskningarna och drömmarna bara lite blockerade för tillfället?

Fortsatte min lista dagen efter och nu har jag kommit upp i 80 saker! Det känns verkligen inspirerande att gå tillbaka att läsa allting, något som kan behövas när man inte känner livslust eller inspiration i vardagen!

Lycka till!

Previous articleYogaresa & meditationsretreat i Italien
Next articleLindsay Lohan om Ayahuasca & meditation