5 snabba julklappstips till den gravida

Olja för den gravida magen

1. För den gravida magen

Ekologisk graviditetsolja som förbättrar hudens elasticitet och förebygger hudbristningar genom att mjukgöra och öka blodcirkulationen i huden.

100% ekologiskt odlade oljor.
100% parfymfri.

estellethild.se

2. 30 minuters Gravidyoga : för ditt välbefinnande när magen växer

I 30-minuters gravidyoga instruerar författarna hur du kan göra gravidyogapass i hemmamiljö på ett enkelt sätt, samt ger exempel på andning och avslappningsövningar. Du kan också läsa om hur man ger enklare massage, fotbad samt kostråd.
89 kr hos adlibris.se

3. Att föda : en barnmorskas tankar, råd och erfarenheter

Vill du bara läsa en bok så läs den här. Vad händer egentligen i min kropp när jag föder? Vilka känslor kan upplevelsen av en förlossning väcka? Hur hanterar jag denna enastående erfarenhet som en förlossning är? i boken berättas om hur en förlossning går till och hur man på bästa sätt förbereder sig. Här läser man också om mera komplicerade förlossningar och kvinnans upplevelser av dessa.
42:- hos adlibris.se

4. Gravidyoga

Jättevacker bok, upplagd som en handbok där Elisabeth Serrander har valt att fokusera på den praktiska tillämpningen. Den är tänkt som en hjälp för blivande mammor som vill träna yoga på egen hand, för dem som vill veta mer om vad yoga för gravida egentligen innebär, för yogainstruktörer som leder gravidgrupper och för personal inom vården. I denna första svenska bok om yoga för gravida finner du även ett kortare program med yogaställningar som passar efter förlossningen och som du kan träna hemma när du fått din baby.

200:- hos adlibris.se

5. På Smällen

Jätterolig bok av Ann Söderlund och Hannah Widell, där risken för att skratta högt många gånger är stor. Att vara gravid är en kroppslig och mental berg-och-dal-bana, och frågor av alla möjliga slag hopar sig – frågor som de flesta gravidböcker slätar över med ett ”Allt är normalt, lilla vän”. Hur blir sexlivet när man är gravid? Vart tog alla vilda vänner vägen? Kan barnet bli en hårig apa om gravida mamman äter vitaminer? Om man varit brakfull fem gånger innan man fick reda på graviditeten, har det skadat bäbisen?  I På smällen – från A till Bebis delar Ann Söderlund och Hannah Widell med sig av oumbärliga tips, råd och hemlisar från sina graviditeter.
39:- hos adlibris.se
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous article6 Komma i form tips!
Next articleJag skadade mig i yogan, vad ska jag göra?