Skicka in dina yogaevents!

Lägg in dina yogaevents i vår kalender.

Hur går det till när man vill lägga in yogaevents på sidan?

Först och främst behöver du vara registrerad. Kontakta oss på info@alltomyoga.se så löser vi det. Just nu är jag gravid och väntar bebis så det kan dröja ett lite tag men när du väl är registrerad så kan du logga in och lägga in events när du vill och hur många du vill.

Kostar det något?

Det är gratis, det enda jag önskar är att du länkar till alltomyoga.se från din hemsida om du har någon sådan samt att du delar eventet på din Facebooksida genom att klistra in länken där innan eventet sker.

Vad ska jag tänka på första gången jag loggar in?

Då kan du redigera din profil och ändra lösenord mm. Det kan även vara bra att lägga in en plats eller arrangör som du kan se i menyn i vänsterspalten under evenemang, särskilt om du kommer ha yogaklasser, yogaresor, yogaretreats, yogautbildningar osv återkommande.

Hur gör jag för att lägga till en bild?

För att lägga till en bild så gör du det i högerspalten längst ner, där står det UTVALD BILD – där klickar du och väljer filen som du vill ladda upp. Fyll gärna i Alt text, ex ”Yogalärarutbildning i Göteborg”. Bäst blir det om bilden är cirka 500-700 px bred och max cirka 100 kb stor.

Kan jag se hur det ser ut innan jag publicerar det?

Ja. Du kan klicka på spara och sedan på förhandsgranska så kan du se hur det ser ut.

Kan jag spara ett event utan att det syns för andra?

Vill du spara tillfälligt kan du använda spara som utkast. Då ligger det där tills du är helt klar med det och klickar på publicera.

Med vänliga hälsningar, Leia & alltomyoga.se