Gravid & Yogabebis på g. Foto: Creandophoto

Nu är det inte så lång tid kvar innan min bebis beräknas komma. Vid första ultraljudet låg han i plogen. Det är tydligen en väldigt vanlig position för bebisar inne i magen. Har försökt att yoga lite varje dag under hela graviditeten (förutom när jag blivit alltför yr eller haft migrän), för det mesta har det blivit lugna och stillsamma övningar och meditation. Jag tror att de små liven redan i magen kan påverkas av det. Vi får väl se!

Den nya Yogakalendern kommer att rulla på och fyllas på med yogalärarutibildningar, yogaresor, festivaler, workshops och retreats men jag kommer lägga den mesta av min uppmärksamhet på den lille den närmsta tiden.

Har du något att berätta eller något som du tycker vi ska skriva om så får du gärna maila mig på leia@alltomyoga.se – dock kan det dröja lite just nu innan du får svar. Men maila gärna mig material så lovar jag att kika på det så fort jag får möjlighet!

Foto: creandophoto.se  Kolla in Creandophoto på Facebook