Laddar Evenemang
  • Det här event har passerat.

 

Välkommen på vårens Yogini Bliss workshops på Yogamana Stockholm med Lou Åberg .

Tre fristående workshops där vi fördjupar oss i de Indiska Yoga Devis arketyper och hur de kan appliceras i vardagen. Kraft, lek, frihet,stillhet, kärlek och flow är några av våra teman…och vi yogar, andas, chantar, mediterar och dansar oss in i stormens öga. Där allt är stilla. Där vi är kärlek och insikt.

Dessa arketyper är en väg till det nya paradigmet med feminin kraft, ledarskap och förening av vår värld i frid och fred. Många av oss har fått nog av den maskulina vägen och en ny rörelse föds ur det gamla. Yogini Bliss handlar om att återanknyta till vår djupaste kraft, att skapa en revolution född ur kärlek och respekt för den fria världen. Att bli vilda, otyglade och befriade ur mediabruset, egostrukturer och förlegade maktstategier.

Om du ständigt väntar på något bättre, något annat och en ny värld: NU är tiden och DU är den du väntat på …
NU är det dags…

Vi återanknyter till kontakten med vår inre Shiv/Shaktienergi och låter den energin guida oss genom yogan och meditationerna och ser om vi kan finna svaren inom oss själva. Vad ger dig styrka o kärlek och hur kan du ge din gåva vidare på jorden ?

Workshopen slutar med en välkomnande Sharing där vi får möjlighet att samtala och reflektera.

25 Feb. ”Loving Gauri ” Här stiftar vi bekantskap med Gauri som symboliserar det förlåtande, vårdande och kärleksfulla. Här får vi ta emot villkorslös kärlek samtidigt som vi kanske kan hitta gränser inom oss i våra relationer. Lugnt, mjukt och kärleksfullt. Gauri är också vår kärleksfulla urkraft och den som kan möta Shiva/ den maskulina motpolen i sanning och kärlek. En eftermiddag för att landa i mjukaste kärlek, förlåtelse och insikt … Med musik, Yoga i flöde och chanting. Kom och bli Dig !! ♥

25 Mars. ” Wild Tripura Sundari” Här möter vi vår inre vilda och äventyrliga sida. Leker och hittar lätthet där motstånden finns, Tripura lär oss att vara gudomliga barn i universum , som både får leka och ändå hitta respekt och visdom. En levande väg behöver inte vara fylld av dystert allvar, sammanbiten prestation och tävling. Tripura är den upplysta, lättsamma och samtidigt totalt gudomliga kvinnan. En eftermiddag som väcker din inre vilda passion för livet, jorden, din partner, dina medmänniskor och ditt syfte. Kom med öppet hjärta och bered dig på Love revolution ! ♥

29 April. ”Shiv/shakti the inner union” Deva Shiva och Devi Shakti visar oss hur vi kan leva i yttre och inre balans. Han är stillhet och hon är rörelse och tillsammans skapar de en förening inom oss. Det tillstånd som orden ”yoga” symboliserar. Att läka och möta vår inre Shiva och vår inre Shakti skapar möjligheterna till att kunna vara autentisk i livet och i dina relationer.

En eftermiddag som förenar kropp & själ / ShivShakti eller det som kallas för Om Sat Chit Ananda. Här avslutar vi workshopen med Deeksha som väcker och uppgraderar ditt energisystem. Kom och fira det inre bröllopet ♥ ♥ ♥
Antalet platser är begränsat ( Max 14) så anmäl dig snarast till louaberg@yahoo.se
Sätt in avgiften 650:- 1 Workshop/ eller 1600:- för alla tre helger på Bg 549-7524. ”Workshop Yogamana” .

Plats: Yogamana Danderydsg.2 Östermalm.
Tid 15.30 – 18.30

Mer allmänt om Workshopsen från min hemsida www.yogabliss.se

Vi kommer att jobba med specifika asanas som balanserar hormonbalans och rening av de inre organen och övningar som gynnar kvinnans hälsa och välmående, samt fri rörelse/dans, chanting & pranayamas för att väcka vår inneboende kraft, energi och längtan. Yogastilen är Hatha / Vinyasa/ Yin . Du kommer även att få delta i olika initieringar och ceremonier samt få Deeksha, en starkt läkande healing. Vi får även inspireras av de olika gudinnornas arketypiska energi och hur vi kan använda den som moderna kvinnor i vardagen.
Hur kan vi leva som kvinnor och gudinnor ?
Hur får vi tillgång till vår sensuella energi ?
Hur hittar vi vårt överflöd ?
Och vår förmåga att sätta gränser ?
Varje workshop avslutas med en samtals cirkel där vi kärleksfullt möts, delar och möts bortom dömande och prestation och får landa i acceptans och mjukhet… Välkommen till en spännande vår med Devis !

Om dig : Du behöver inte vara en superavancerad Yogini men det är bra om du har varit i kontakt med någon form av t.ex kvinnocirklar, yogatermer, meditationskurser och liknande. Denna kurs passar dig som inte i första hand ser yogan som fysisk träning utan som en multidimensionell resa…Det är också bra om du fungerar i gruppsammanhang då vi även har gruppövningar och samtal.
Matta & filt samt props finns att låna på plats eller tag med din egen matta.

Varmt välkommen med din anmälan och ser Såååå fram emot att träffa dig ♥ / Namasté Lou

Lämna en kommentar