Laddar Evenemang
  • Det här event har passerat.

Dagarna är till för Dig och en möjlighet att varva ner, gå djupare in i din Yoga, upptäcka den om du nyss börjat och komma tillbaka till dig själv.

Längtar du efter att bara få vara och släppa på alla krav och måsten? Efter att vara någonstans där du får hämta kraft genom yoga, stillhet, natur, gemenskap och hälsosam mat? I november har du möjlighet att få uppleva just detta.

Dagligen får du njuta av utsökt ekologisk, vegetarisk, medelhavsinspirerad mat och varje morgon och kväll möts vi i yogashalan för att Yoga tillsammans. Morgonen startar med meditation som följs av ett energigivande Hatha-yogapass, för att sedan runda av dagen med en lugnare klass och längre Shavasana som är lika med total avslappning. Yogan är för alla nivåer och genomsyras av mindfulness och medvetenhet. Vi kommer även gå ut på en guidad, härlig vandringstur i naturreservatet.

PLATS
Mitt i det vackra naturreservatet Sierra de Grazalema i Andalusien, Spanien

HÖJDPUNKTER
Fem nätter på Lucia Yoga Retreat Center
Tre mål god och hälsosam mat dagligen
Två yogaklasser om dagen
En guidad vandring i naturreservatet
Två workshops: Yogatema och relationen till oss själva
Morgonmeditation utomhus (vid bra väder)
Utrymme för egentid och vila
Möjlighet att lägga till aktiviteter
Fem utomhuspooler

DELTAGARE
Retreatet är internationellt riktat vilket betyder att yogaklasserna kan ske på engelska. Begränsat antal platser finns.

YOGAN

Jag heter Jennie och är en Yoga Alliance registrerad yogalärare i Transformational Hatha Yoga. Jag har även en kortare utbildning i gravidyoga i bagaget. Jag har instruerat Yoga på gym, på arbetsplatser, i Sydafrika, i Grekland, i Sverige, på stranden, i studios och i sommar – på surfbrädor utanför Malmö. Mina klasser vilar på en grund av mindful Hatha Yoga och mixar sig i flera olika stilar beroende på behovet. Mitt sätt att instruera är mjukt, lugnt och medvetet. Yoga handlar om att släppa på prestationer och låta sig själv vara den man är. Därför fokuserar jag mycket på att släppa taget, att tillåta dig själv att stanna upp och andas. Det egna självvärdet ligger högt i fokus under mina klasser och under retreatet.

Priser och Rabatter (per person)

Enkelrum (1 person) – Boka innan 30/6, 780EUR – Från 1/7, 860EUR
Dubbelrum (2 personer delar) – Boka innan 30/6, 630EUR – Från 1/7, 710EUR
Trippelrum (3 personer delar) – Boka innan 30/6, 580EUR – Från 1/7, 660EUR

För all information, detaljer och bokning besök min webbplats som finns länkad till höger eller maila/ring.


”Yoga is not about self-improvement.
It´s about self-acceptance.”

Vi ses i Spanien.
Jennie

En kommentar

  1. avatar
    Cecilia Boivie maj 13, 2017 vid 9:42 e m

    Hej Jennie!
    Jag tittar på yogaresan till Andalusien men hittar inte länken för mer information, till din hemsida som du hänvisar till. Kan du skicka den till mig?
    Vänligen Cecilia

Lämna en kommentar